• DATA: DIVENDRES 10 DE JULIOL // OBERTURA DE PORTES 20:00

  • ENTRADA: ANT. 18€ / TAQ. 22€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

MIKI NÚÑEZ

INICI DEL CONCERT 22:00

MIKI NÚÑEZ arriba al VIBRA FESTIVAL el proper 10 de juliol a les 20:00h amb la seva Gira Amuza presentant les cançons del seu primer àlbum amb ritmes que es mouen entre el soul, l'ska, el reggae o el pop llatí. Un concert que farà vibrar les parets de la nostra sala de concerts amb una nit inoblidable.

SARA ROY

INICI DEL CONCERT 20:50

Sara Roy és una cantautora catalana amb ampli recorregut i experiència, ja que porta des dels 12 anys en el món de la música. I és que en la seva adolescència va formar part del grup de música infantil "Macedònia" i més endavant ha participat en el reconegut concurs Factor X Espanya, amb el grup Noah.

Senzilla, alegre i apassionada, Sara Roy sap com fer viatjar amb la seva veu dolça i la seva música. I és que el seu bagatge ve de lluny: des dels 15 anys composa i toca els seus temes en directes en concerts de petit format. Ara s’encamina en una nova aventura, acompanyada pel músic Jordi Pinyot i un pessic d’electrònica. D’aquesta manera, les seves composicions adquireixen una nova dimensió.

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 10 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat