• DATA: DISSABTE 11 DE JULIOL // OBERTURA DE PORTES 20:00

  • ENTRADA: DES DE 25€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

MANEL

INICI DEL CONCERT 21:45

Després d’aconseguir el número 1 de la Lista Oficial de Ventas (física i streaming) amb 'Per la bona gent' (Ceràmiques Guzmán, 2019) Manel inicien la gira de presentació del seu nou àlbum. Únic artista en entrar al cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català, la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.

ARLET

INICI DEL CONCERT 20:30

Arlet som un quartet de Manresa que presentem el nostre primer disc, Mil Raons. El projecte que presentem és un treball artesanal i cuinat a foc lent, format per 10 temes que parlen d’històries quotidianes sobre l’amor, l’amistat o el pas del temps.

Apostem per un directe proper i càlid, en què complementem els nostres temes amb versions en català i donem prioritat al joc de veus que ens ha caracteritzat des dels inicis. Tenim mil raons per creure en aquest projecte però la principal és fer gaudir el màxim de gent amb la nostra música.

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 10 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat