• DATA: DISSABTE 1 D'AGOST // OBERTURA DE PORTES 20:30

  • ENTRADA: DES DE 25€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

SOPA DE CABRA

INICI DEL CONCERT 21:30

Sopa de Cabra, un dels grups més mítics del pop rock català, torna el grup liderat per en Gerard Quintana, torna part de l’imaginari col·lectiu de diverses generacions de catalans!

Camins, L’Empordà, El far del sud… els gironins tornaran amb un bon grapat de cançons mítiques però també amb un nou àlbum, La Gran Onada, el desè de la història de Sopa de Cabra.

Vine a escoltar les noves cançons en directe al VIBRA FESTIVAL el dissabte 1 d'agost al Palau Firal de Manresa.

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 10 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat