ZOO

DE 21:55h A 23:20h

Amb el hit “Estiu” ZOO van posar del revés el panorama musical català el juny de 2014. Sàvia fresca, lírica compromesa i de qualitat i novament el sud, Gandia, fent de far al nord…i ‘Tempestes vénen del sud’ (octubre de 2014) el seu primer, obligat i aclamat primer àlbum. Han passat més de cinc anys des d’aquell moment i ZOO no ha deixat de caminar, deixant al seu pas 2 LPs, 4 exitoses gires, visites i actuacions a Berlín, Budapest (Sziget Fest), Wroclaw (One Love Fest), Palestina, Londres o Japó i els cartells d’entrades exhaurides en tots els concerts d’acomiadament del seu “EP2K19” la tardor del 2019. 2020 és l’any de frenar, però sobretot, de treballar: no hi haurà directes de la banda però ZOO courà nou disc. Atenció doncs, perquè 2021 arribarà amb noves cançons dels valencians que, segurament, els afermarà encara més, si cap, dins del panorama musical.

  • DATA: 18 DE JUNY // OBERTURA DE PORTES 21:00

  • ENTRADA: ENTRADES EXHAURIDES

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

MARIA TÜRME

DE 21:00h A 21:50h

Maria Türme (Madrid, 1988) és una de les djs espanyoles de referència de la música balcànica, iniciant la seva carrera el 2012. Però les seves sessions no es limiten exclusivament a aquest estil, sinó que barreja, per exemple, gèneres tan variats com el reggae , hiphop, la cúmbia, l'ska, el ghetto funk, electro swing, world bass, global beats i el drum and bass, creant un ambient de ballaruga i bon rotllo que et atraparà des del principi.

De 2012 A 2017, va ser dj resident a la Festa Iboga (Madrid), i també ens ha fet ballar a warm ups i post parties de concerts de bandes com BALKAN BEAT BOX, DUBIOZA KOLEKTIV, CANTECA DE MACAO, BOHEMIAN BETYARS, TREMENDA JAURÍA I HAMMOND YORK, entre d'altres. Ha compartit cabina amb Lazarus Soundsystem, Caravan Disc, Shazalakazoo i Guacamai Tropical.

Present a festivals nacionals com Revenidas (2018), Iboga Summer Festival (2013 a 2017), Electro Swing Festival (2018), Festi K Carabanchel (2015 i 2016) o MULA Fest (2014), i en el Kokopelli World Festival de Bèlgica en 2018, any en què també va visitar la ciutat de Reggio Emilia (Itàlia). Ha actuat en repetides ocasions en sales de Madrid com La Riviera, Caracol, Yasta, Xaloc i La Vaga.

Membre del col·lectiu artístic "Electro Swing Madrid" des de principis de 2018. Al maig de 2020 va crear el seu canal de Twitch i, des de llavors, fa sessions en directe a través d'aquesta plataforma, intengrant-se a la comunitat mundial de djs "GLOBAL FUNK FAM" com Community Streamer al març de 2021.

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 6 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat