SMOKING SOULS

Smoking Souls fan un pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l'èpica del dia a dia. La banda que ha estat representant de tota una nova generació de joves, està de tornada la tardor de 2019 i ho fa amb un nou disc en el qual han estat treballant durant tot el 2019. L’especial dedicació ha donat el seus fruits i com a resultat Smoking Souls han parit una col·lecció de cançons rodones en la cúspide compositiva: autenticitat, humilitat, honestedat i pura adrenalina també en els directes!

EKKO

Ekko és una banda de rock formada l'any 2013 amb influències de grups com Gritando en Silencio, Marea, Poncho K o Extremoduro. Després de diversos concerts per la regió i la gravació d'una maqueta, l'any 2016 van treure el primer disc sota la discogràfica Rock Estatal Records, que els va fer voltar per diversos punts de la península compartint escenari amb alguns dels seus grups de referència. A 2018 van treure el seu segon disc ‘Las leyes de su jauría’; i a 2020, el actual ‘Desbocados’.

  • DATA: 3 DE JULIOL // OBERTURA DE PORTES 20:00

  • ENTRADA: 16€ // PRIMERES 100 ENTRADES A 14€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 6 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat