ELS AMICS DE LES ARTS

Els Amics de les Arts són un grup de música català creat l’any 2005 a Barcelona. Els seus membres són Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué. Es donaren a conèixer amb dues maquetes editades entre 2005 i 2006 i es feren populars gràcies al disc Bed & Breakfast (Discmedi, 2009). Els seus següents àlbums foren Espècies per catalogar (Discmedi, 2012), Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi, 2014) i Un estrany poder (Dismedi, 2017). Es tracta d’un grup de pop amb pinzellades de música electrònica. Les lletres parlen de situacions quotidianes i entre els seus recursos lírics es poden destacar els jocs de paraules i la ironia.

XICU

Al capdavant de Xicu es troba en Cesc Valverde (bateria de Ginestà i Ambauka). Amb la publicació del seu primer EP, "Sol" (Satélite K, 2021), arrenca el seu projecte més personal pel qual ha composat i produït totes les cançons. Sol és un disc conceptual que explica totes les etapes de qui viu una ruptura. Basant-se en el dolor més profund i en la autoajuda per superar- lo, explica en 4 cançons com passar de la por i la fragilitat a la superació i a fer les paus amb un mateix. Aquest primer llançament de Xicu anirà acompanyat d'un videoclip per cada cançó, amb primera data de llançament prevista pel 19 de març de 2021. En directe Xicu son una banda de 4 músics, amb Cesc Valverde al capdavant (veu i guitarra acústica), acompanyat per l'Andrea Puig (coros i guitarra elèctrica), Gerard Sala (teclats) i Eloi Canyelles (coros i samplers).

  • DATA: 9 DE JULIOL // OBERTURA DE PORTES 20:00

  • ENTRADA: ZONES 1+2 A 28€ / ZONES 3+4 A 25€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 6 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat